Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita guiada i projecció gratuïta aquest dissabte al Conjunt d’Olèrdola dins el Most Festival

A l’interior de l’església es podrà veure el documental "L’invisible", guardonat amb el Premi del Públic del Festival Oenovidéo 2018

dimecres 13 novembre 2019

 

Olèrdola no falta a la seva cita amb el Most Festival i aquest dissabte el Conjunt Monumental acull una matinal que posa llum en el patrimoni tangible i intangible, amb la cultura material i immaterial.

La sessió comença a les 11 del matí, amb una visita guiada pels cellers medievals del Castell d’Olèrdola, a la descoberta de les premses i els cups de vi de l’any 1.000 que la recerca arqueològica ha posat a la llum darrerament.

En acabar l’itinerari, es preveu que a les 12.00h, l’església romànica de Sant Miquel serà l’escenari ideal per la projecció de L’invisible, un documental que posa l’accent en tot allò que va més enllà del que l’ull humà és capaç d’apreciar. Les reflexions dels viticultors i elaboradors d’Alsàcia conclouen que la bellesa del seu paisatge de vinya i la qualitat dels seus vins també es deuen a factors que no per més abstractes són menys transcendents.

L’invisible , dirigida per Sergey Tsoller, els espectadors són testimonis de converses subtils amb els viticultors d’Alsàcia que treballen l’invisible en el món de la intel·lectualitat i la indústria. La màgia del vi ple de vida, però finalment, la màgia de tot plegat. Descobreix la història mai explicada dels grans vins.

L’invisible va ser guardonat amb el Premi del Públic del Festival Oenovidéo 2018.

En acabar, els assistents podran degustar vins del municipi.

Més informació del Most Festival, clicant aquí

Document Actions