Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita guiada per l’Olèrdola medieval aquest diumenge

La visita permet descobrir tots els elements patrimonials que formaven part de la ciutat d’Olèrdola el segle XI

dijous 24 abril 2014

El Conjunt Monumental d’Olèrdola té nombrosos atractius patrimonials. Un dels reclams per a visitar-lo són les excepcionals restes d’època medieval que conté. Si les voleu conèixer de manera amena, aquest diumenge 27 d’abril teniu una oportunitat que no podeu desaprofitar. A partir de les 11 del matí s’hi ha programat “Olèrdola, la ciutat medieval del segle XI”, una visita comentada per a tothom

Aquesta visita descobrirà tots els elements patrimonials que formaven part de la ciutat d’Olèrdola. Dins el recinte fortificat, es visiten les tres àrees que estructuraven l'espai de la ciutat medieval: el castell al cim; més avall l'àrea sacra amb l’església i la necròpolis. Les visites són un dels mitjans que permeten difondre al públic l’evolució del Conjunt d’Olèrdola. Les activitats incorporen els coneixements que es van assolint gràcies a les intervencions que es fan al recinte arqueològic. Aquest any, una de les novetats és la de poder veure la part de la muralla que ha permès mostrar les recents obres de consolidació,així com el nou habitatge descobert d’època medieval.

L’activitat té un preu de 3 euros pels adults; pels infants (5-12 anys): 2,50 €; l’entrada reduïda (Cercle d'Amics dels Parcs i majors de 65 anys) té un import de 2,70 € i pels infants (0-4 anys)i membres del Súper3, l’entrada és gratuïta.

Per a més informació es pot consultar la pàgina web de Tríade, l’empresa de serveis culturals que realitza les activitats al Parc d’Olèrdola.

 

Document Actions