Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita teatralitzada al Parc d’Olèrdola aquest diumenge amb “Guisla, la remeiera”

És la segona de les propostes que es programen al Parc d’Olèrdola aquest 2013
Guisla mostra el Parc d'Olèrdola i les propietats de plantes remeieres
Guisla mostra el Parc d'Olèrdola i les propietats de plantes remeieres

divendres 18 gener 2013

Després d’iniciar-se diumenge passat amb la visita”Descobreix l’Olèrdola medieval”, aquest diumenge continuen les propostes incloses dins del calendari d’actes al Parc d’Olèrdola d’aquest 2013. La segona de les activitats de l’any és la visita teatralitzada amb Guisla, la remeiera d’Olèrdola, amb sortida des de l’aula d’interpretació del Conjunt Històric d’Olèrdola a les 12 del migdia.

El responsable de l’empresa de serveis culturals Tríade, Josep Anton  Pérez, recordava que la visita amb Guisla és una de les propostes que més bona resposta té entre els visitants de les activitats que es programen durant l’any al Parc. (àudio)

La Guisla representa una remeiera que va néixer a Olèrdola l’any 1003. De ben petita la seva mare li va ensenyar com donar remei a moltes de les malalties dels seus conciutadans amb les plantes i les herbes que recol·lectava al bosc. Amb ella, els visitants poden conèixer els secrets antics de les plantes remeieres.

La visita d’aquest diumenge és atractiva també per aquelles persones que hagin acompanyat a la Guisla algun cop. I és que els guions no són sempre iguals i la visita varia en funció de condicionants com les plantes que hi ha al parc en cada estació.(àudio)

Josep Anton Pérez indica que les activitats d’aquest 2013 mantenen la mateixa línea dels darrers anys, procurant oferir visites atractives per conèixer el Conjunt Monumental d’Olèrdola i el seu espai natural.(àudio)

El nivell de dificultat dels recorreguts és baix. Cal portar calçat adequat per caminar per la muntanya, aigua i roba d’abric. Cas que el temps no permeti fer l’activitat en bones condicions, serà suspesa. Cal fer reserva prèvia. Per més informació i reserves les persones interessades han de posar-se en contacte amb TRÍADE (serveis culturals), tel. / fax: 93 817 28 68, info@triadecultural.com o www.triadecultural.com

 

 

Document Actions