Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita teatralitzada al Parc d’Olèrdola aquest diumenge amb “Guisla, la remeiera”

Amb ella, els visitants poden conèixer els secrets antics de les plantes remeieres

dimarts 02 abril 2019

 

Aquest diumenge s’inicien  les propostes d' activitats de dinamització incloses dins del calendari d’actes al Parc d’Olèrdola per aquest 2019. Serà a partir de les 11 del matí amb  la visita teatralitzada que  conduirà Guisla, la remeiera d’Olèrdola, amb sortida des de l’aula d’interpretació del Conjunt Monumental.

La Guisla representa una remeiera que va néixer a Olèrdola l’any 1003. De ben petita la seva mare li va ensenyar com donar remei a moltes de les malalties dels seus conciutadans amb les plantes i les herbes que recol·lectava al bosc. Amb ella, els visitants poden conèixer els secrets antics de les plantes remeieres.

La visita d’aquest diumenge és atractiva també per aquelles persones que hagin acompanyat a la Guisla algun cop. I és que els guions no són sempre iguals i la visita varia en funció de condicionants com les plantes que hi ha al parc en cada estació.

Cal fer reserva prèvia. Per més informació i reserves les persones interessades han de posar-se en contacte amb Via Penedès  tel. 93 817 28 68.

Document Actions