Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita teatralitzada amb Guisla “la Remeiera” i passejada guiada “Una muntanya d’històries”, aquest cap de setmana al Conjunt monumental d’Olèrdola

La visita amb Guisla s’ha programat dissabte a les 11.00 i la ruta de diumenge, a les 10.30h

dijous 15 octubre 2020

 

Dins de les activitats de difusió que s’organitzen a la seu d’Olèrdola del Museu d’Arqueologia de Catalunya, aquest dissabte a les 11 del matí s’ha programat una de les propostes més veteranes. Es tracta de la visita teatralitzada amb Guisla “la remeira”, que permetrà conèixer les característiques del bosc exterior del Conjunt Monumental.

Guisla representa un personatge que va viure a Olèrdola l’any 1003. De ben petita la seva mare li va ensenyar com guarir moltes de les malalties dels seus veïns amb les plantes i les herbes que recol·lectava al bosc. La Guisla coneix els secrets antics de les plantes remeieres i passejant amb ella pel bosc es poden escoltar mil anècdotes sobre les propietats de les plantes d'Olèrdola.

Les places són limitades. Més informació, a la web del MAC Olèrdola i reserves a viapeendes.cat

I l’endemà diumenge, activitat saludable a la natura i coneixement del patrimoni es donen en la ruta  “Olèrdola , una muntanya d’històries”, organitzada pel Museu d’Arqueologia de Catalunya.

Es tracta d’una passejada guiada de 5 quilòmetres de recorregut pel parc d’Olèrdola on es podran descobrir elements patrimonials interessants com construccions de pedra seca, forns de calç o balmes que van ser ocupades a la prehistòria. Mentre es camina prop d’aquests vestigis que ha deixat la història al nostre territori es poden admirar excel·lents vistes panoràmiques del Penedès

Les places són limitades i el punt de trobada s’ha fixat  a dos quarts d’11 del matí, a l’aparcament de davant de la muralla.

Document Actions