Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Visita teatralitzada pel bosc de l’exterior del Conjunt Monumental amb Guisla la remeiera

La visita és gratuïta i s’ha programat a les 11:00h de dissabte

dijous 27 setembre 2018

Dins de les activitats de difusió que organitza a la seva seu d’Olèrdola el Museu d’Arqueologia de Catalunya, aquest dissabte al matí s’ha programat una de les propostes més veteranes. Es tracta de la visita teatralitzada amb Guisla “la remeira”, que permetrà conèixer les característiques del bosc exterior del Conjunt Monumental.

Guisla representa un personatge que va viure a Olèrdola l’any 1003. De ben petita la seva mare li va ensenyar com guarir moltes de les malalties dels seus veïns amb les plantes i les herbes que recol·lectava al bosc. La seva picardia ensenya els secrets antics de les plantes remeieres. Passejant amb ella pel bosc i es poden conèixer mil anècdotes sobre els remeis remeiers.

Les places són limitades. Únicament es garantirà la plaça en cas de reserva prèvia de l’activitat amb un mínim de 48h d’antelació.

En cas de que les condicions meteorològiques no permetin fer l’activitat en bones condicions, aquesta podria ser cancel·lada. S’avisarà amb la màxima antelació possible d’aquesta anul·lació.

Aquesta activitat no inclou la visita a l’interior del Conjunt Històric d’Olèrdola. El punt de partida de l’activitat és el pàrquing a la portada d’entrada del Conjunt Monumental

Document Actions