Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Viu debat i participació elevada d’entitats del municipi en la reunió dedicada a subvencions

Els conceptes subvencionables i el canvi de model van ser dos dels centres d’interès de la jornada de dissabte

dimarts 15 desembre 2015

 

La pràctica totalitat d’entitats del municipi que estan en actiu responien a la convocatòria feta per l’Ajuntament d’Olèrdola i participaven en una sessió informativa dedicada a exposar com tramitar i justificar subvencions. L’elevada participació de les entitats en aquesta jornada, celebrada dissabte al matí al Local Nou de Moja, és un dels factors que fa valorar de manera positiva la iniciativa, tal i com indicava la tècnica de cultura de l’Ajuntament d’Olèrdola, Miriam Mulinari. Un altre aspecte del tot satisfactori de la sessió de dissabte va ser el viu debat generat i els dubtes que es van resoldre a través de la ponència de l'especialista que conduïa la sessió, Roger Santiago.(àudio)

Durant la jornada es va assenyalar que, a partir del 2016, es varien el procediments de sol·licitud de subvencions. Un dels canvis que s’introdueix és que les entitats hauran de presentar projectes. Per això és important que les persones responsables de les entitats tinguin clar com fer-ho i els models a seguir.(àudio)

Un dels àmbits de preocupació de les entitats  és la facturació i els conceptes que són subvencionables.(àudio)

Les entitats han de justificar les subvencions obtingudes per l’Ajuntament d’Olèrdola  durant el 2015 abans del 31 de gener de 2016. Tal i com s’ha anunciat, govern i oposició treballaran conjuntament com definir la concreció del pla estratègic de subvencions municipals a partir del 2016.

Escolta l'entrevista a Miriam Mulinari, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

Document Actions