Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada “Drets i deures dels consumidors”, aquest dimarts a la tarda al Casal d’Avis de Sant Pere

L’activitat anirà a càrrec de la Coordinadora d’Usuaris i és organitzada per l’Ajuntament d’Olèrdola
El passat mes de juny, el Casal d'Avis de Sant Pere acollia una xerrada sobre economia domèstica
El passat mes de juny, el Casal d'Avis de Sant Pere acollia una xerrada sobre economia domèstica

dilluns 07 octubre 2013

L’Ajuntament d’Olèrdola, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza per aquest mes d’octubre dues xerrades programades en casals d’avis del nostre municipi. La primera de les xerrades s’ha previst aquest dimarts 8 d’octubre, al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta, i tractarà dels “Drets i deures dels consumidors”. Serà a partir de les 6 de la tarda i anirà a càrrec de la Coordinadora d’Usuaris. Tal i com explica Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, la xerrada està oberta per a gent gran i adults en general i té per objecte que els assistents tinguin un major coneixement dels seus drets com a consumidors de productes i serveis.(àudio)

La segona de les xerrades s’ha programat el dimecres 23 d’octubre, a les 6 de la tarda, al Casal d’Avis de Moja. MAP-Assessorament conduirà en aquest cas la xerrada “Els subministraments bàsics: llum, gas, aigua i telèfon”. L’activitat es planteja com una forma de facilitar que els usuaris coneguin aspectes de la contractació d’aquests subministraments, o bé quins conceptes estan inclosos en les factures d’aquests serveis.(àudio)

Les retallades també es noten en la col·laboració que ofereix la Diputació de Barcelona per a poder organitzar aquestes xerrades, però fins ara el treball conjunt amb l’Ajuntament d’Olèrdola es pot anar mantenint. Imma Ferret també assenyalava que activitats que fan els casals o xerrades com aquestes programades aquest mes d’octubre responen a demandes plantejades també pels mateixos casals.(àudio)

Amb la programació d’activitats organitzades als casals d’avis, l’Ajuntament d’Olèrdola busca promoure un envelliment actiu entre la gent gran del nostre municipi.

Document Actions