Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada a Moja per a difondre els drets de la ciutadania de la Unió Europea

La xerrada es farà a les 6 de la tarda del proper dimecres 10 d’abril, al Casal d’Avis de Moja
Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran
Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran

dimecres 03 abril 2013

Aquest mes d’abril està farcit d’activitats que acullen els casals d’avis d’Olèrdola. Una de les propostes que s’ha programat serà el proper dimecres 10 d’abril, a les 6 de la tarda, al Casal d’Avis de Moja, amb una xerrada dedicada a difondre els drets que tenim com a ciutadans de la Unió Europea. Aquesta xerrada està  adreçada a gent gran i adults, amb la voluntat d'oferir informació per a que els assistents disposin de més garanties i coneguin els seus drets. Compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Olèrdola, la Diputació de Barcelona, la Secretaria d'Afers Exteriors de la Generalitat i del Consell Català del Moviment Europeu.

Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola recordava que el Consell Català del Moviment Europeu ja va oferir l’any passat una activitat adreçada als tres casals d’avis d’Olèrdola, en motiu de l’any europeu de l’envelliment actiu. (àudio)

El mateix dimecres dia 10 d’abril, pel matí, la gent gran d’Olèrdola també està convocada a participar en una caminada que es fa des de la Muntanyeta al Castell d’Olèrdola, organitzada pel Patronat d’Esports de Vilafranca. (àudio)

Activitats com aquestes demostren el dinamismes de la gent gran d’Olèrdola i de els seves entitats. Una clara mostra va ser la celebració del 20è aniversari del Casal d’Avis de Moja. Imma Ferret també valorava la feina feta pels casals d’avis de Sant Miquel, de recent creació, i pel de Sant Pere, que farà 8 anys. (àudio)

El 24 d’abril hi haurà una nova caminada, en aquest cas organitzada pel Consell Consultiu de la Gent Gran de l’Alt Penedès, oberta a tota la gent gran de la comarca. La previsió és fer una excursió per l’entorn de Sant Pere de Riudebitlles.

Document Actions