Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada aquest dimecres a Olèrdola per informar sobre les clàusules terra

La xerrada anirà a càrrec d’experts d’associacions de consumidors i s’ha convocat a les 20:00h al Local Nou de Moja

dilluns 24 abril 2017

Aquest dimecres, a les 8 del vespre, s’ha convocat al Local Nou de Moja una xerrada/taller que porta per títol “Preguntes i respostes sobre les clàusules terra”. La xerrada l’organitza l’Ajuntament d’Olèrdola, amb la col·laboració  de la Diputació de Barcelona, i anirà a càrrec d’experts d’associacions de consumidors. I és que la  Diputació de Barcelona, davant la problemàtica generada per les Clàusules Sol, ha impulsat als municipis de la demarcació una campanya d’informació que es concreta amb l’organització d’aquestes de xerrades/taller. La sessió tindrà  una part informativa (dedicada a resumir el contingut i què suposa reial decret que obre la porta a reclamar en els casos d’hipoteques que tenien aquesta clàusula) i una part en forma de taller per tal que les persones interessades puguin fer preguntes concretes de problemàtiques pròpies.

La regidora d’habitatge de l’Ajuntament d’Olèrdola, Arantxa Torres, resumia que en la xerrada s’exposaran les possibilitats que hi ha en cada cas per a presentar reclamacions enconòmiques a les entitats financeres. (àudio)

Torres indicava que durant aquestes darrers mesos el Punt d’Habitatge de l’Ajuntament d’Olèrdola havia rebut sol·licituds d’informacions de veïns del municipi relacionades amb aquesta temàtica.(àudio)

Aquests tallers informatius s’engloben dins una campanya encetada per Diputació de Barcelona en col·laboració amb ajuntaments i les Associacions de Consumidors que  formen part del Consell Assessor de la Xarxa Local de Consum.

Document Actions