Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada a Sant Pere Molanta aquest dimecres sobre les tradicions culturals a la Unió Europea

Serà a les 5 de la tarda, al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta,de la mà del Consell Català del Moviment Europeu

dimarts 23 febrer 2016

Qui vulgui conèixer detalls sobre celebracions tradicionals en diferents països d’Europa no es pot perdre una xerrada programada aquest dimecres a Olèrdola. La cita és a les 5 de la tarda, al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta,  en una activitat que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola de la mà del Consell Català del Moviment Europeu.

La xerrada porta per títol “Tradicions culturals a la Unió Europea”  i ja es va oferir l’any passat al Casal d’Avis de Sant Miquel. Imma Ferret, dinamitzadora dels casals d’avis d’Olèrdola, destacava que la xerrada està oberta a tothom.(àudio)

La xerrada comptarà amb la presentació de Joaquim Millan , secretari general del Consell Català del Moviment Europeu; i la intervenció de Marta Marfany, dinamitzadora cultural i directora de Garrafterrani. Imma Ferret subratlla la gran capacitat de comunicació i de connectar amb el públic que tenen les dues persones que dinamitzaran l’acte.(àudio)

Xerrades com les d’aquest dimecres a Sant Pere Molanta són possibles gràcies al suport que ofereix la Diputació de Barcelona.(àudio)

El proper 9 de març, al Casal d’Avis de Moja, es preveu realitzar una nova xerrada que compta amb el suport de la Diputació´. En aquest cas dedicada  al servei de teleassistència.

El servei de "Ràdio a la carta" no es pot actualitzar temporalment

Document Actions