Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada aquest divendres sobre el procés de participació per a triar el nom de la nova plaça

La xerrada es fa a les 20:00h al Centre Cívic Gatzara i a partir de dilluns ja es podran proposar noms

divendres 04 novembre 2016

Una xerrada convocada aquest divendres, a les 8 del vespre, al Centre Cívic Gatzara dóna inici al procés de participació que convoca l’Ajuntament d’Olèrdola per a decidir el nom de la nova plaça del carrer Llevant de Sant Pere Molanta. El propòsit de la xerrada és el d’explicar les característiques de la nova plaça urbanitzada i detallar el funcionament del procés de participació, tal i com recorda Salvi Vendrell, treballador de l’Ajuntament d’Olèrdola responsable tècnic del procés de participació.(àudio)

Recordem que la principal característica que defineix el procés és que la participació es canalitzarà exclusivament a través de mitjans telemàtics. Així, tant en la primera fase de presentació de propostes de nom, com en la segona de votació, l’opinió i el pronunciament dels veïns es recollirà a través d’internet.

En el procés per a escollir el nom de la plaça hi poden participar els majors de 18 anys de Sant Pere Molanta i s’han fixat dues fases. En una primera fase, del 7 al 23 de novembre, es podran fer les propostes de noms a través d’un espai que s’habilitarà en l’apartat de participació ciutadana del portal de transparència de l’Ajuntament. En la segona fase, del 25  de novembre al 5 de desembre, es podrà escollir entre les 10 propostes que, com a màxim, seran finalistes.(àudio)

Per a supervisar el procés, s’ha constituït una comissió de seguiment amb presència de tots els grups municipals, que avaluarà els resultats i traslladarà al ple la proposta de nom que més vots hagi obtingut per a que sigui la triada.

Per a qui no disposi de connexió a internet o desitgi rebre assistència per a exercir la participació, s’han convocat sessions presencials d’assistència durant les tardes de dimarts 8 i 15 de novembre, en horari de 5 de la tarda a 8 del vespre, en la fase de debat ciutadà per a proposar noms; així com  dues tardes més, el divendres 25 de novembre i dimarts 29 de novembre, durant la fase d’acció participativa per a triar entre els noms finalistes. A banda d’aquestes convocatòries per les tardes fixades al Centre Cívic Gatzara, també es podrà rebre assistència durant els matins a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola o bé a través del telèfon de l’Ajuntament, el 93 890 35 02.

Document Actions