Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada informativa a Daltmar sobre el nou sistema de recollida de residus

A les 11.00h, a la zona esportiva

divendres 10 desembre 2021

Després de les xerrades fetes ja a Can Trabal, Sant Miquel i a Moja, aquest dissabte 11 de desembre s’ha convocat la quarta de les sis xerrades que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola per informar del nou sistema de recollida de residus al municipi, que es preveu implantar durant el 2022.

Durant els actes s’exposa el nou sistema “porta a porta” de quatre fraccions (orgànica, rebuig, envasos i paper i cartró) que s’aplicarà als habitatges dels tres nuclis urbans i urbanitzacions, així com la recollida en àrees tancades en els disseminats i barriades. La fracció vidre continuarà recollint-se amb contenidor al carrer.

Les xerrades les imparteix el Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès Garraf i l’Ajuntament d’Olèrdola. Paral·lelament a les reunions veïnals, un informador ambiental realitzarà visites porta a porta durant el mes de desembre per tot el municipi explicant el nou sistema i resolent aquells dubtes o aclariments per tal de garantir que la informació arribi a tothom.

La xerrada a Daltmar es preveu iniciar a les 11.30h, a la Zona Esportiva de la urbanització. La setmana que ve es faran les dues xerrades restants. El dimarts 14 de desembre a Sant Pere Molanta i el dimecres 15 de desembre al Local Rossend Montané de Sant Miquel per a veïns de barriades i disseminats. Les dues xerrades, a les 19.15

Document Actions