Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada "Què cal saber sobre el càncer?” amb la doctora Meritxell Arenas

L’acte s’inclou dins de La Marató de TV3 i s’ha programat aquest dijous, a les 7 de la tarda, al Centre Cívic Gatzara
La doctora Meritxell Arenas, en una xerrada a Moja
La doctora Meritxell Arenas, en una xerrada a Moja

dimarts 11 desembre 2012

 

 

El municipi bull d’activitats adscrites a La Marató de Tv3. Entre aquestes cal assenyalar la xerrada que aquest dijous a les 7 de la tarda, al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, pronunciarà la doctora Meritxell Arenas. Veïna de Sant Miquel, Arenas és directora del Servei d'Oncologia Radioteràpica de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Sota l’enunciat “Què cal saber sobre el càncer”, en aquesta xerrada parlarà sobre què és el càncer, les seves causes, què podem fer per evitar alguns tipus de càncers, què és l'screening i quines són les modalitats principals de tractament (Quimioteràpia, Radioteràpia, Tractament hormonal, nous fàrmacs).(àudio)

La xerrada també comptarà amb el testimoni de Murielle Reig, presidenta de l'associació oncològica Dr Amadeu Pelegrí, que exposarà la seva experiència com a pacient i presentarà l'associació.

Meritxell Arenas explicava que durant la xerrada es transmetrà un missatge d’esperança. I és que rebre el diagnòstic de patir càncer és un cop dur, però  cada vegada són més elevades les xifres de supervivència. (àudio)

Professionals qualificats com la doctora Arenas valoren de manera molt positiva la incidència que té entre la població grans campanyes com les que es vehiculen per combatre el càncer en aquesta Marató de TV3. A més de crear consciència entre la població, permeten recaptar fons per a destinar-los a la investigació. (àudio)

Després de la xerrada, es preveu un espai perquè els assistents puguin plantejar els seus dubtes i suggeriments. En acabar hi haurà un piscolabis.

Escolta l'entrevista a la doctora Meritxell Arenas, clicant aquí

Document Actions