Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada sobre “Les necessitats bàsiques d’infants i joves: sentiments i límits”

L’acte el convoca l’Ajuntament i s’ha programat dilluns, a les 17:00 h, a l’escola Circell

divendres 21 novembre 2014

Amb la voluntat d’oferir formació i orientació a les famílies per millorar la seva funció educativa, l’Ajuntament d’Olèrdola organitza la xerrada-col.loqui “Les necessitats bàsiques dels infants i joves: sentiments i límits”. La convocatòria s’ha programat  per dilluns 24 de novembre, a les 17:00 h, a la biblioteca de l’escola Circell de Moja. L’activitat està dirigida a mares i pares, amb fills de 0 a 16 anys, i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La sessió serà conduïda per Alba Soler, mestra i terapeuta formada en integració psicocorporal. Durant les dues hores de durada de l’activitat, partint d’una metodologia participativa, es pretén aproximar-se al coneixement de les necessitats d’infants i joves, així com entendre les seves emocions i plantejar com posar límits.

Alba Soler indicava que aquesta temàtica és un dels centres d’interès de les famílies, com demostraria el fet que imparteix aquesta xerrada als municipis des de fa tres anys. Soler destaca que el límit no és només “dir no” i afegia que durant la xerrada es posarà l’accent en afrontar els límits “en funció del que necessiten els fills”.(àudio)

Per Soler, tan nociu és no posar límits als fills com posar-ne de massa estrictes. Un criteri essencial que defensa és el d’establir el límit tenint en compte el respecte a l’altre.(àudio)

La xerrada no està pensada per oferir receptes. La voluntat és la d’apuntar orientacions i suggeriments. Però també generar que els assistents tinguin elements per qüestionar-se i replantejar-se la seva actuació.(àudio)

La xerrada de dilluns a Olèrdola forma part de les activitats que promou la Diputació de Barcelona perquè els recursos educatius arribin a tots els municipis de la Demarcació, no només als de més població.

Escolta l'entrevista a Alba Soler, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions