Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada sobre els subministraments bàsics, dimecres al Casal d’Avis de Moja

S’exposarà què cal tenir en compte a l’hora de contractar aigua, llum, gas i telèfon
L'Ajuntament ofereix xerrades als casals d'avis
L'Ajuntament ofereix xerrades als casals d'avis

dijous 17 octubre 2013

Seguint la programació d’activitats que impulsa l’Ajuntament d’Olèrdola als casals d’avis del municipi, el proper dimecres 23 d’octubre s’ha convocat al Casal d’Avis de Moja una xerrada sobre els subministraments bàsics. La xerrada s’ha programat a les 6 de la tarda i pretén donar eines per a conèixer què cal tenir en compte per a contractar serveis bàsics com l’aigua, el gas, la llum o el telèfon, així com elements per a poder analitzar les factures d’aquests subministraments. Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, recordava que aquesta xerrada està adreçada a gent gran i adults en general.(àudio)

La xerrada dóna continuïtat a la sessió programada la setmana passada al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta, dedicada a exposar drets i deures dels consumidors. A més de les activitats que promou l’Ajuntament, els casals d’avis també acullen propostes sorgides de les mateixes entitats, com és el cas dels grups de country i de cant coral a Sant Pere Molanta.(àudio)

Les xerrades que s’ofereixen als casals d’avis les organitza l'Ajuntament d'Olèrdola, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Document Actions