Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada sobre Europa i taller d’estalvi energètic, aquesta setmana als casals d’avis

Dimarts s’ha convocat a Moja un taller sobre subministraments a la llar i dimecres a Sant Miquel es parlarà d’Europa
Imatge d'arxiu d'una xerrada al Casal d'Avis de Moja
Imatge d'arxiu d'una xerrada al Casal d'Avis de Moja

dilluns 07 juliol 2014

La regidoria de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola manté durant tot l’any, també entrat l’estiu, la seva programació d’activitats per a dinamitzar els casals d’avis del municipi. Amb aquest propòsit, durant aquesta setmana s’ofereixen dues activitats ben diferenciades. Al Casal d’Avis de Moja, aquest dimarts a les 5 de la tarda, s’ha fixat la convocatòria d’un taller dedicat als subministraments a la llar. L’endemà dimecres, a les 5 de la tarda, s’ha previst al Casal d’Avis de Sant Miquel la xerrada “Una mirada a Europa, el nostre espai comú”. Aquesta xerrada anirà a càrrec de Marta Marfany, dinamitzadora cultural, i comptarà amb la intervenció de Joaquim Millan, secretari general del Consell Català del Moviment Europeu.

Les xerrades estan adreçades especialment a la gent gran, però estan obertes a tothom. Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, indica que el taller a Moja s’inscriu dins de la Setmana de l’Energia i pretén oferir consells per a estalviar energia a la llar.(àudio)

La xerrada de dimecres a Sant Miquel d’Olèrdola pot ser una molt bona oportunitat per conèixer la importància que tenen les institucions europees en la presa de decisions que afecten les nostres vides.(àudio)

A les portes del període majoritari de vacances, durant aquests dies també es van trancant la planificació d’activitats que s’oferiran des de l’Ajuntament d’Olèrdola a partir de setembre. Imma Ferret avança que el propòsit és el de mantenir l’oferta de cursos, tallers i activitats.(àudio)

Per a fer les activitats programades aquesta setmana als casals d’avis l’Ajuntament ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Consell Català del Moviment Europeu.

Escolta l'entrevista a Imma Ferret, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions