Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada sobre foment de l’emprenedoria aquest dimecres a Moja

Es convoca al Centre Cívic La Xarxa i difondrà què cal tenir en compte si es vol engegar un negoci
Àlex Muñoz, tècnic del Servei Local d'Ocupació
Àlex Muñoz, tècnic del Servei Local d'Ocupació

dimarts 20 novembre 2012

 

 

L’Ajuntament d’Olèrdola, en col·laboració amb el Consell Comarcal, organitza per aquest dimecres a la tarda una xerrada dedicada al foment de l’emprenedoria. La xerrada s’inclou dins del treball que fa al municipi el Servei Local d’Ocupació, un servei que de manera presencial assessora a persones que busquen feina a Olèrdola, els divendres al matí al Centre Cívic La Xarxa en trobades concertades.

El tècnic d’ocupació, Àlex Muñoz, serà l’encarregat de conduir aquesta xerrada, programada a les 6 de la tarda d’aquest dimecres, al Centre Cívic La Xarxa de Moja. El propòsit és el de difondre què cal tenir en compte si una persona es planteja engegar un negoci.(àudio)

La realitat social ha fet que crear una empresa o fer-se autònom, l’anomenada “autoocupació”, sigui una alternativa davant les grans dificultats existents per accedir a un contracte laboral si s’està a l’atur, tal i com assenyala Àlex Muñoz. (àudio)

Durant la xerrada s’explicaran les línies d’ajuts vigents a l’hora de portar a la pràctica una idea de negoci, la tramitació burocràtica que cal fer i, sobretot, es vol intercanviar opinions i resoldre dubtes a través de la participació dels assistents.(àudio)

El Servei de Desenvolupament i Foment de l’Ocupació del Consell Comarcal realitza sessions periòdiques de foment de l’emprenedoria, tant a la mateixa seu del Consell a Vilafranca com en diversos municipis de la comarca. En funció de l’interès, també adapta les sessions a les demandes que puguin sorgir en xerrades com les convocades aquest dimecres a Olèrdola.

Escolta l'entrevista sencera a Àlex Muñoz

Document Actions