Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrada-taller a Sant Pere Molanta sobre com ajudar als fills a fer les tasques escolars

L’activitat l’organitza dissabte a la tarda l’AMPA de l’escola Rossend Montané, al gimnàs de l’escola

dijous 12 març 2015

Amb la voluntat d’oferir eines a les famílies per a poder fer la seva tasca educativa, l’AMPA de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta organitza  una xerrada-taller dedicada a “Com ajudar als nostres fills i filles a fer les tasques escolars”. L’activitat s’ha programat aquest dissabte a dos quarts de 6 de la tarda al gimnàs de l’escola i comptarà amb la formadora Eva Garcia Navarro, coach ontològic per l’Escola Europea de Coaching. Esther Miquel, presidenta de l’AMPA de l’escola, explicava que aquesta sessió recull una demanda que van plantejar les famílies en una enquesta feta el curs passat a l’escola. (àudio)

Els objectius de la sessió són els de preparar als adults per incrementar la seva eficàcia, així com donar eines, estratègies i recursos per fer front a les dificultats. En el taller es preveuen tractar aspectes com els de gestionar els conflictes de manera assertiva a l’hora de fer les tasques escolars o oferir eines per pactar normes en les responsabilitats domèstiques i l’acompanyament escolar. Per a fer-ho es compta amb una especialista, facilitadora en l’àmbit educatiu per a l’aprenentatge d’habilitats de comunicació i resolució de conflictes. (àudio)

L’activitat també s’ha difós a l’escola Circell de Moja i, només comptant amb les assistències confirmades ja a l’escola Rossend Montané, es preveuen una seixantena d’assistents. (àudio)

Degut a l’assistència prevista l’activitat no es farà a la biblioteca, com inicialment s’havia fixat, i s’ha traslladat al gimnàs.Per facilitar la màxima participació possible, l’AMPA ofereix de manera gratuïta canguratge als fills i filles de les famílies de l’escola assistents a la xerrada.

Escolta l'entrevista a Esther Miquel, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions