Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrades als casals d’avis d’Olèrdola dedicades a La Marató de TV3

La primera s’ha programat demà a les 17:00h a Moja i dimecres que ve es farà a Sant Pere Molanta

dimarts 07 novembre 2017

Olèrdola es mobilitza cada any per La Marató de Tv3. Són diverses les iniciatives sorgides del teixit associatiu del municipi que participen en aquesta iniciativa solidària. Entre les propostes més consolidades cal anotar l’activitat generada pels casals d’avis.

A Moja tornen a programar un dinar per la Marató de TV3. Serà el diumenge 26 de novembre, a les 14:00, al mateix Casal d’Avis. El preu per persona és de 25 euros i la meitat van destinats íntegrament a La Marató. Les inscripcions es poden fer dimarts i dimecres de la setmana que ve, dies 14 i 15 de novembre, en horari de 5 a7. Al Casal d’avis de Sant Pere Molanta també es preveu recollir fons per la Marató durant el dinar d’aniversari de l’entitat.

Abans dels dinars de caràcter solidari, es convoquen xerrades per a difondre els objectius de La Marató d’aquest 2017, dedicada a recaptar fons per combatre les malalties infeccioses. La xerrada al Casal d’Avis de Moja s’ha convocat a les 5 de la tarda. Dimecres de la setmana que ve, 15 de novembre, la xerrada es farà a la mateixa hora al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta.

Document Actions