Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrades als casals d’avis sobre prevenció de riscos d’accidents a la llar

La primera es farà a Sant Pere Molanta el dimarts 25 de març, a les 18:00h
De manera periòdica, l'Ajuntament programa xerrades als casals d'avis
De manera periòdica, l'Ajuntament programa xerrades als casals d'avis

dijous 20 març 2014

Amb el propòsit de difondre consells pràctics per a prevenir accidents a la llar, l’Ajuntament d’Olèrdola organitza en els propers dies dues xerrades a casals d’avis del municipi. La primera de les convocatòries s’ha fixat pel proper dimarts 25 de març a les 6 de la tarda, al Casal d’Avis de Sant Pere Molanta. La setmana següent, el dimecres 2 d’abril, la xerrada s’ha programat a les 5 de la tarda al Casal d’Avis de Moja.

Les dues xerrades sobre prevenció de riscos d’accidents a la llar estan adreçades a la gent gran especialment. Les organitza l’Ajuntament d’Olèrdola, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, i seran conduïdes per especialistes de l’associació MAP. Imma Ferret, dinamitzadora de gent gran de l’Ajuntament d’Olèrdola, recorda que una xerrada amb aquesta temàtica ja es va fer l’any passat a Sant Miquel d’Olèrdola.(àudio)

El propòsit principal és de fer arribar a la gent gran del municipi, visqui o no sola, tot un seguit de recomanacions per a prevenir accidents a la llar.(àudio)

Malgrat el context de retallades, des de l’Ajuntament d’Olèrdola se segueix comptant amb el recolzament de la Diputació per a oferir activitats de difusió en àmbits com l’alimentació saludable, el consum o la prevenció de riscos.(àudio)

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola es confia en seguir programant de forma periòdica aquestes activitats gratuïtes al nostre municipi, que compten amb la conducció de tècnics especialistes i responen a inquietuds plantejades per la mateixa gent gran del municipi a través dels seus casals d’avis.

Escolta l'entervista a Imma Ferret, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions