Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Rítmica Olèrdola organitza dues xerrades dedicades a la nutrició

La primera, aquest dissabte a les 10.00h, al local Rossend Montané. Les sessions les conduirà la nutricionista Alba Gumà

diumenge 29 gener 2023

 

Aquest dissabte, a les 10 del matí , el local Rossend Montané de Sant Miquel acull la primera de les dues xerrades sobre nutrició  que organitza el Cub Rítmica Olèrdola. Les xerrades les conduirà la nutricionista Alba Gumà, dedicant la primera de les sessions a la nutrició en general i la segona xerrada, programada pel dissabte 25 de febrer, a la nutrició esportiva . Una de les integrants de la Junta del Rítmica Olèrdola, Cristina Vendrell, explicava en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola que les dues xerrades estan obertes a tothom. La voluntat del club és la de seguir programant altres activitats en un futur, com podria ser una sessió dedicada a la gestió emocional. (àudio)

El preu per sessió és de 3€. Si es participa en les dues sessions, el preu és de 5€ per les dues xerrades. Per informació i inscripcions, les persones interessades poden contactar amb el correu electrònic juntacro17@hotmail.com

Actualment el club el formen 53 gimnastes que compten amb quatre entrenadores sorgides del club. 17 d’aquestes gimnastes participaran en Copa Catalana, incloent dos conjunts, mentre que la resta disputa competicions de fases escolars. Una de les principals preocupacions del club és poder disposar d’instal·lacions adequades. Voldrien comptar amb un pavelló a Olèrdola, però mentre això no és possible reparteixen les seves sessions de preparació entre les Cabanyes i el Local Rossend Montané de Sant Miquel. (àudio)

Cristina Vendrell recomana la pràctica de la gimnàstica rítmica perquè aporta valors com la disciplina i la concentració, a més de treballar la elasticitat, la coordinació i l’equilibri. Un altre aspecte central és el de treballar en equip.(àudio)

Les competicions de Copa Catalana començaran el primer cap de setmana del mes d’abril. Les fases escolars ja van iniciar-se el passat cap de setmana a Sant Pere de Ribes.

Escolta l'entrevista realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Cristina Vendrell clicant aquí

Document Actions