Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xocolatada solidària per la investigació del càncer infantil aquest divendres a l'escola Circell de Moja

L'organitza l'AMPA i s'ha programat en sortir de l'escola, a les 16.30h

dimecres 09 març 2022

Per cinquena ocasió, l’AMPA de l’escola Circell de Moja organitza una Xocolatada Solidària amb el propòsit de recaptar fons a benefici de la investigació del càncer infantil. Serà aquest divendres 11 de març, a partir de dos quarts de 5 de la tarda i el donatiu serà de 2€. L’activitat s’inscriu dins del Dia Internacional del Càncer Infantil, que es commemora el 15 de febrer, i la recaptació es destinarà íntegrament a projectes pioners en el diagnòstic i tractament del càncer infantil que es realitzen a l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Estíbaliz Leal, presidenta de l’AMPA de l’escola Circell de Moja, indicava que tenien moltes ganes de recuperar aquesta activitat i fer-la de manera presencial. (àudio 1)

Per prudència i davant les incerteses que generaven els casos de COVID que anaven apareixent en tornar de les vacances de Nadal, l’AMPA va decidir posposar la xocolatada uns dies i celebrar-la el mes de març i no el mes passat, a l’entorn del 15 de febrer. (àudio 2)

L’AMPA confia que les famílies respondran a aquesta crida solidària,  com ha passat en les anteriors ocasions. (àudio 3)

 Escolta l'entrevista a Estíbaliz Leal, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions