Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Presentat el conte " La família Panellet, Torna al Futur?"

Elaborat pels alumnes de l'escola Circell de Moja i editat per l'Ateneu Mogenc

dilluns 24 abril 2023

Un moment rellevant de la celebració de Sant Jordi a l’escola Circell de Moja es vivia dijous passat a la tarda, quan a la biblioteca del centre es va fer el coral acte de presentació del conte “La família Panellet, Torna al Futur?”, elaborat pels propis alumnes de l’escola i editat per l’Ateneu Mogenc. " . Es tracta d'una publicació  on , de nou, els protagonistes de la història tornen a ser els capgrossos de l'escola Circell.

La presentació va ser un èxit d'assistència. Un grup d'alumnes voluntaris de diferents edats van exposar davant d'una interesada audiència la seva experìència com a escriptors/es i il·lustradors/es,  revelant tot un plegat de curiositats i situacions que els van passar durant la creació del llibre que van arrencar més d'un somriure entre el públic. Després de la magnífica intervenció de les criatures   els membres de l'escola Circell van dedicar unes paraules d'agraïment als representants de l'entitat Ateneu Mogenc Fem Poble assistents  a la presentació pel suport econòmic i logistic que  han dispensat, sense el qual l'escola  no hagués pogut tirar endavant  el projecte.
 El curs 20-21 es va  publicar el primer  llibre de la família Panellet  amb un final obert. Posteriorment, degut  a la pandèmia no es va poder entomar el projecte de realitzar  la segona part del llibre i aquest curs  22-23, a proposta de l'alumnat de l'escola,  s'ha pogut publicar la segona part de la família Panellet. Una part dels beneficis del llibre es destinarà a les despeses d’edició i una altra al viatge de fi de curs de 6è.

Sara Pena, mestra de l’equip directiu de l’escola, destacava que els alumnes de tots els cursos havien fet aportacions en l’elaboració del conte.(àudio)

Els alumnes del cicle superior havien triat el títol, la portada i fet el text. Dues de les alumnes de 5è, la Laia i la Esli, i en Guifré de 6è, explicaven a la ràdio com ho havien viscut.(àudio)

El conte es podia adquirir a la parada d’aquest divendres. També es podia trobar a l’acte de presentació del llibre “Ermessenda, la comtessa mare”, divendres al vespre,  i a la plaça de l’Església de Moja el diumenge al matí, durant l’espectacle infantil. Qui no hagi adquirit el conte encara, ho pot fer posant-se en contacte amb l'escola o amb l'Ateneu Mogenc.

 Escolta les entrevistes vinculades a la celebració de Sant Jordi a l’escola Circell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions