Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’inverteixen 21.000 € aquest desembre en millorar instal·lacions esportives d’Olèrdola

L’actuació més visible ha estat la instal·lació de nous seients a la graderia del camp municipal Els Pins de Moja

dimarts 11 desembre 2018

 

Amb el propòsit de tenir “les instal·lacions esportives municipals en òptimes condicions”, aquest desembre l’Ajuntament d’Olèrdola ha realitzat inversions de millora en equipaments municipals utilitzats per clubs esportius.

L’actuació més visible ha estat la col·locació de 120 nous seients a la graderia del camp de futbol Els Pins de Moja, amb els colors groc i blau d’Olèrdola. En aquesta instal·lació, seu de tres equips de futbol, també s’han posat seients a la graderia del camp de futbol 7, s’han substituït les banquetes i s’ha procedit a instal·lar noves xarxes a les porteries i les xarxes protectores de darrera de les porteries. L’Ajuntament també ha realitzat aquests dies el manteniment i reparació de les bombes i grups de pressió que permeten subministrar calefacció i aigua calenta als vestidors.

Al Local Nou, espai utilitzat pel Judo Olèrdola, s’han instal·lat penja-robes i banquetes als vestidors. Sumant les actuacions en els dos equipaments, la inversió suplementària feta aquests dies per l’Ajuntament ha estat de 21.000 €.

Document Actions