Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sala d'estudis

El passat mes de setembre de 2018 va realitzar-se un procés participatiu obert a tota la ciutadania del municipi per a decidir els usos de dos espais de l'antic edifici de Correus de Moja. El procés participatiu, que va ésser el més dinàmic que s'ha realitzar en el municipi fins a data d'avui, va obrir un debat ciutadà on tothom qui ho desitgés podia fer una proposta d'ús per a cadascun dels espais de l'edifici.

D'aquest espai de debat en varen sortir diferents propostes que, un cop organitzades van tornar a ser sotmeses a consideració ciutadana per escollir-ne dues de guanyadores. Una d'elles, i que ocuparà properament un dels dos espais de l'edifici, va ser la de creació d'una sala d'estudis i biblioteca. (Podeu consultar tota la informació sobre el procés participatiu a la web de transparència de l'Ajuntament a través del següent enllaç: Procés participatiu usos edifici Correus

En base als resultats del citat procés participatiu, l'Ajuntament d'Olèrdola realitzarà en els propers mesos l'adequació de l'espai a l'edifici de Correus per a prestar aquest servei. Així mateix, també es treballarà per a l'aprovació d'un reglament d'ús que identifiqui i especifiqui els serveis concrets que s'oferiran, així com tota la normativa d'ús i funcionament de l'espai destinat a la sala d'estudis i biblioteca.

 

 

 

Document Actions