Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei de bibliobús

Què és el bibliobús?

El bibliobús  és una biblioteca mòbil que presta les funcions de les biblioteques tradiconals. Porta llibres, vídeos, discos, revistes i diaris. El bibliobús està informatitzat i dóna accés gratuït a Internet. 

Aquesta unitat mòbil presta els seus serveis en varis municipis de la província de Barcelona entre els quals el municipi d'Olèrdola, formant part de la Xarxa de Biblioteques del Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Per poder gaudir d’aquest servei només cal tenir el carnet de la biblioteca. El carnet es pot demanar a qualsevol biblioteca o bé per internet. 

També per internet podreu consultar el catàleg, consultar les vostres dades, fer reserves i renovacions del material en préstec. Només cal que accediu a la pàgina web de la biblioteca virtual de la Diputació.

Per a més informació sobre els serveis que ofereix la Xarxa de Biblioteques accedeix al catàleg de serveis de la biblioteca virtual de la Diputació de Barcelona a través del següent link: Serveis Biblioteca virtual

Persones destinatàries:

Tota la ciutadania.

Cost per l'usuari:

Aquest és un servei gratuït.

Contacte:

Telèfon: 696443541

Correu electrònic: b.castellot@diba.cat

Adreça:

Moja:

Carrer de Rafael de Casanova, s/n
Davant l'Escola Pública Circell
 
Sant Pere Molanta:
 
Carrer de Wilson, s/n
Davant de l'escola Pública Rossend Montané

Calendari de visites del bibliobús:

Pots consultar-lo a través del següent enllaç: Calendari Bibliobús

 

Si vols consultar més informació específica sobre el bibliobús pots accedir a la seva pàgina web: Bibliobús el Castellot

Document Actions