Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Grup de Joves de Sant Pere Molanta

Som una associació formada per jovent molantenc que treballa per potenciar un Sant Pere Molanta jove, festiu i cultural.
Nucli
Sant Pere Molanta
Telèfon
jovesspm@gmail.com
Horari

El Grup de Joves de Sant Pere Molanta és una associació juvenil sense ànim de lucre, format per jovent del poble d’entre 16 i 30 anys aproximadament. L’entitat va néixer al 2001 per donar forma a activitats juvenils que ja es venien realitzant des de feia anys anteriors, però que necessitaven un emparament legal i una organització que anava més enllà de la reunió informal d’una part del jovent de Sant Pere Molanta.

Algunes d’aquestes activitats, no totes, s’organitzaven dins de l’estructura de la Societat Principal-Unió, i va ser en aquest context quan els cincs membres més joves de la junta que hi havia en aquell moment van decidir crear una nova entitat, amb l’objectiu de potenciar activitats lúdiques que aportessin la col·laboració dels joves del poble per tal d’evitar que marxessin fora.


Els fins de l’associació són múltiples i variats. Hi ha una clara vessant social, enfocada a enfortir els lligams veïnals del poble ja des de l’etapa juvenil, i això passa, entre altres coses, per crear una identitat pròpia i acollidora pel jovent del poble. També es busca fomentar i dinamitzar l’oci cultural i juvenil del poble, i per això el Grup de Joves es vol mostrar com un espai de debat obert a tots els joves que hi vulguin entrar a formar part per poder compartir preocupacions i idees, i materialitzar-les en forma d’activitats i iniciatives. D’aquesta manera, l’entitat fa partícip al jovent de les activitats festives que es facin al poble, i els dóna l’oportunitat d’organitzar-se i programar les seves activitats, siguin pel seu propi gaudi o pel gaudi de tots els veïns del poble.


Com a activitats destacades, el Grup de Joves de Sant Pere Molanta realitza durant l’any:

1) Torneig de futbol sala "Memorial Jordi Petit i David Raventós"
2) Organització de la Festa Major de Sant Pere Molanta
3) Cursa d'orientació solidària "Vallmoranta"
4) Col·laboració amb altres entitats del poble i del municipi
5) Col·laboració esporàdica en la Trobada d’Olèrdola
6) Organització de la Festa Major Petita de Sant Pere Molanta
7) Col·laboració en la Festa del Most
8) Col·laboració en la Marató de TV3

XARXES SOCIALS
Instagram: @clubjovesspm 
Twitter: @jovesSPM 

Correu electrònic
Pàgina web
www.olerdola.cat
Tipus
Juvenils
Adreça
C/ Sant Roc, s/n 08799 Sant Pere Molanta
NIF
G63393920
Image

Document Actions