Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Deixalleria Mòbil

divendres 24 març 2023

Aquest servei s’ha estrenat  al municipi el dilluns 20 de març de 2023. S’instal·la els dilluns de cada dues setmanes,  alternant 5 ubicacions diferents al municipi.

A Moja, al final del carrer del Camp( Aquest 2023: el 20 de març; 12 de juny; 21 d'agost; i 30 d'octubre)

A Sant Miquel d'Olèrdola, a l'Avinguda Catalunya, al costat de l'Ajuntament( Aquest 2023: el 3 d'abril; 26 de juny; 4 de setembre; i 13 de novembre)

A Sant Pere Molanta, al final del carrer Font del Cuscó (Aquest 2023: el 17 d'abril; 10 de juliol; 18 de setembre; i 27 de novembre)

A Daltmar, zona esportiva (Aquest 2023: el 15 de maig; 24 de juliol; 2 d'octubre i 11 de desembre)

A Can Trabal, zona esportiva (Aquest 2023: el 29 de maig; 7 d'agost; i 16 d'octubre.

Aquests dies el servei restarà en funcionament en horari de 8.00 a 13.30h

Funcionament

 

La deixalleria mòbil es tracta d’un vehicle de transport adaptat, de caixa oberta, que incorpora una zona amb contenidors per a la recollida i emmagatzematge de residus. S’hi poden portar residus com aerosols, material electrònic, vidre (ampolles), tòners, bombetes i fluorescents, petits electrodomèstics, olis vegetals, piles, pintures i vernissos, càpsules de cafè, olis minerals, tèxtil i roba i bateries, entre d’altres productes especials.

Personal especialitzat prestarà atenció permanent durant les hores d’instal·lació de la deixalleria mòbil al municipi, informant al veïnat de com fer ús del servei i ajudant a dipositar cada residu al dipòsit o contenidor corresponent del vehicle. Els residus que es recullen es traslladen al final de cada jornada a la deixalleria fixa adscrita al municipi i, posteriorment, a un centre gestor per al seu posterior reciclatge o recuperació, segons escaigui.

Document Actions