Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aina Cornellà guanya la Copa Catalunya Junior

Daniel Romero va assolir la plata

dijous 27 octubre 2016

El passat dissabte 22 d’octubre, es va celebrar al recinte esportiu de Llars Mundet (Barcelona), la Super Copa Catalunya de Judo per a la categoria junior. El Club de Judo Olèrdola va estar present amb un nodrit grup de competidors d’aquesta categoria.

Una jornada de judo a la que els judoques olerdolencs van lluir un gran estat de forma traduït en alguns ippons molt espectaculars.

En masculí Darrell Lázaro (-55kg) va fer dos combats que va perdre tot i haver dut la iniciativa en tot moment, la sort no va estar del seu costat. Daniel Romero (-81kg) fa fer una competició impecable i va arribar a la final a on va assolir la plata.

D’altra banda les noies van fer un gran paper. Laia Flix (-63 Kg) va perdre els seus dos combats i va quedar despenjada de la classificació. Roser Iborra (-63kg) va començar la jornada amb contundència i va arribar al combat de quarts que no va poder superar. Aina Cornellà (-78kg) que encara és cadet, va participar en la que no serà la seva categoria fins la temporada que ve, i tot i així es va proclamar campiona de la Copa Catalunya 2016.

Document Actions