Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Amb un partit que es va suspendre a manca de 2 minuts, el Molanta va treure 1 punt davant del Ribes B

L’àrbitre va suspendre el partit al minut 88 després d’una picabaralla entre els dos equips i que alguns seguidors de l’equip local saltessin al camp
Óscar Martínez segón entrenador del Molanta

dimecres 20 març 2019

El partit s’esperava intens a un camp on el públic està molt a sobre. El Molanta buscava sumar els tres punts per superar als ribetants i situar-se com a líder de la sublliga, ja que els 6 primers classificats estan lluny del 7è que seria qui podria liderar aquesta segona lliga de la Quarta Catalana. Es va avançar l’equip olerdolenc amb un gol de Wesley als 18 minuts. L’alegria va durar poc per que aviat va empatar l’equip del Garraf. Amb l’empat es va arribar a la mitja part. A la represa de nou es va avançar l’equip de Salva Rojas amb un nou gol del brasileny Wesley. Però a manca de 5 m inuts pel final, de nou va posar les taules al marcador el Ribes B. Llavors va arribar la jugada que va fer suspendre el partit. Al minut 88 una falta que no va xiular l’àrbitre va fer que el jugador del Molanta Pau Marco li fes la traveta a un jugador del Ribes B i a partir d’aquí la discussió entre els dos equips. Quatre aficionats locals van saltar al camp i l’àrbitre va suspendre el partit. De moment a dia d’avui encara no han sortit les sancions d’aquesta jornada però tot fa pensar que alguns jugadors molantencs es podrien perdre el proper partit davant del líder Les Cabanyes de diumenge a les 12:15 al camp parroquial de Sant Pere Molanta. Dimarts vam parlar amb l'ajudant de Salva Rojas a la banqueta del Molanta. Oscar Martinez es va comentar que si l’àrbitre hagués aturat abans amb targetes el partit segurament no hagués arribat al que va passar. Pots escoltar l’entrevista aquí.