Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Base Olèrdola femení acaba la primera volta amb victòria i moltes opcions per l’ascens

Les noies de Senén Ullate van guanyar a Gelida i han acabat la primera volta al tercer lloc empatat amb el segon i a 3 punts del líder
Senén Ullate

dimarts 20 febrer 2018

Aquest diumenge el Base Olèrdola Femení ha posat punt i final a la primera volta del campionat de Segona Catalana. Les olerdolenques han acabat al tercer lloc empatat a punts amb el Martorell, 35 per tots dos equips, i a una victòria del líder Suburense, que en suma 38. A Gelida les noies del Base Olèrdola van sentenciar el partit a la primera part amb 2 gols d’Andrea i un d'Alba. A la segona part van repetir les dues jugadores. Alba feia el segon de la seva compta particular i posava el 0-4 i Andrea feia el seu hat-trick amb el cinquè de l'equip. Abans les locals havien fet el gol de l’honor. La segona volta tindria que començar amb un enfrontament directe amb el 4t classificat, l’Olesa 87, peró segurament el partit s'haurà de suspendre perquè l’equip de l’Olesa no té camp el diumenge, dia programat per jugar. En la segona volta el Base Olèrdola haurà de fer-se fort amb els dos enfrontaments directes: amb el Suburense a Sitges(a  Olèrdola a la primera volta es perdia 0-1) i a casa amb el Martorell (al partit al camp de l’equip del Baix Llobregat també es perdien els tres punts amb un marcador de 3-2). Aquest dimarts al programa Canal Esportiu parlàvem amb el tècnic del Base Olèrdola Femení, Senén Ullate. Pots escoltar l'entrevista aquí.

Per altra banda el cap de setmana ens ha deixat a la Tercera Catalana la victòria del Moja 0-3 a Sant Pere de Ribes. L’Adrià Creixell obria el marcador al minut 11, Oriol Feliu feia el segon als 32 minuts i abans del descans Roger Ollè tancava el partit amb el tercer i darrer gol. Ara l’equip de Jordi Olivella es posa a 8 punts de la promoció que ara té el Sitges. I l’altra cara de la moneda ens la dona el Sant Pere Molanta. Amb un duel directe l’equip d’Ivan Ortiz queia a casa 0-2 davant la Pobla de Claramunt. Els olerdolencs no van poder donar-li el tomb a un partit que al descans ja tenia aquest marcador. Ara el Molanta és a 4 punts de la zona de salvació, i a 6 d'una zona més tranqui-la.