Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Base Olèrdola Femení suma la primera victòria de la temporada davant el Suburense

Primera victòria de les noies del Base Olèrdola, en una jornada on el Moja va caure a Esplugues i el Sant Pere Molanta treia un punt de Sant Pere de Riudebitlles
Nahiara en una jugada del partit

dilluns 10 octubre 2016

Les noies de Xavi Cerezo van aconseguir aquest diumenge guanyar el primer partit de la temporada davant del Suburense. En una gran primera part les olerdolenques van arribar al descans amb un curt 2-0, amb gols de Nahiara als 15 minuts i Gemma Vasco als 30. Amb el 1-0, la portera Montserrat Plans va ser la protagonista aturant un penal que només va veure l’àrbitre del partit. A la segona part Gemma Vasco va sentenciar amb el tercer gol als 30 minuts. Ala part final va arribar el gol de l’honor de les sitgetanes. La propera jornada visitaran el camp del líder, el Riudoms.

Primera Catalana Femenina Resultats, Classificació i Propera Jornada

A la Segona Catalana després de dues victòries consecutives el Moja queia a Esplugues davant l’Espluguenc per 3-1. El Moja que va acabar amb 9 jugadors després de les expulsions del porter Bernat al minut 73. El Moja amb Mario lesionat no tenia porter suplent i Ivó Luque es va posar sota pals aturant el penal amb que va ser sancionat el Moja, tambè era expulsat Faus al 89. En menys de 5 minuts es van veure dos gols: al 3 es posava per davant l’equip local, però al 4 empatava el golejador de l’equip, Ivó Luque. Al descans es va arribar amb aquest empat a 1. A la segona part al minut 18 es tornava a avançar l’Espluguenc i a la part final arribaria el tercer gol local. Ara el Moja es 14è i el proper cap de setmana tenim derbi al camp dels Pins: a les 5 de la tarda, Moja – Fundació Atl.Vilafranca. Veurem amb quin porter. Mario lesionat i Bernat sancionat. Haurà de ser o bé el juvenil o el mateix Ivò Luque, que ja havia estat porter, tot i que es perdria al màxim golejador de l’equip.

Segona Catalana Resultats, Classificació i Propera Jornada

Per altra banda el Sant Pere Molanta jugava aquest diumenge a Sant Pere de Riudebitlles.Els molantencs es van avançar a la segona part al minut 10 amb un gol de Wesley. Fins el final no va arribar el gol de l’empat del Riudebitlles. A manca de 5 minuts per acabar el partit empataven els locals i el Molanta es deixava dos punts importantíssims. Aquest cap de setmana que ve,  tercer partit fora de casa consecutiu. Serà  dissabte a les 5 de la tarda a Olivella.