Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Base Olèrdola s’emporta el derbi dels juvenils A i el Sant Miquel el dels B

Victoria del Base Olèrdola 2-1 amb el derbi que van jugar els equips A de la categoria juvenil i golejada 9-0 del Sant Miquel d’Olèrdola CF al derbi entre els equips B.

dijous 01 febrer 2018

El Juvenil d’Alejandro Carretero va poder donar-li el tom a un marcador que es possaba en a favor del Sant Miquel a començament de la segona part amb un gol d’Alvaro Palma al minut 4, primer Pere Rosich al 33 i a 3 minuts per el final Ivan Molano van fer que el derbi es quedes de mans del Base Olèrdola, amb els tres punts s’apreta molt la classificació amb el Sant Miquel segon amb 26 punts i el Base Olèrdola tercer amb 25, el líder es el Base Marc Bartra amb 33 punts. Per el que fa al derbi entre els equips B també de la categoria juvenil s’el va emportar clarament el Sant Miquel d¡’Olèrdola per 9-0, a la mitja part es va arribar amb 3-0 per el Sant Miquel amb gols de Anuar, Jordi Pardo i Coso, a la segona part van marcar Sergio Ruiz de nou Coso, Sergi Colet, Font, Risueño i va tancar la golejada repetin Sergio Ruiz.