El CP Vilafranca s’estrena a casa amb una victòria davant de l’Igualada

Els homes de Josep Lluís Delriu guanyen a l’Igualada i sumen el 4t punt en dues jornades. En bàsquet, 3 de 3 per el Monjos BC i el derbi de Tercera se l’emporta l’Esquitx davant del Casal Vilafranca
Foto Eix Diari

dimecres 05 octubre 2016

Amb un partit molt emocionant el Cafès Novell CP Vilafranca va emportar-se els tres punts davant del Igualada Calaf Grup. Es vilafranquins es van posar per davant amb un 2-0, però els de l’Anoia van retallar abans dels descans i a la segona part van poder empatar el partit. Marc Palau, amb una bonica acció personal, va deixar els tres punts a casa amb el tercer del Patí.

En bàsquet 3 de 3 per als de Tini Delgado. Els Monjos ha començat fort. Aquest cop amb una pista complicada, la del Manyanet Reus, i de nou amb un marcador ajustat 62-64. A la Tercera Catalana el derbi entre Casal i Esquitx va caure de part dels de la Capital del Cava 56-63, amb derrota del Gelida i primera victòria del Vilafranca V. Per altra banda el Xamba sumava la segona derrota aquest cop a Barcelona davant el Voramar-Diagonal Mar i Xamba B i Esquitx s’estrenen amb derrotes.

Aquest dimecres dins del programa Canal Esportiu parlàvem amb Marc Font, coordinador del Xamba i un dels resposanbles de la lliga amater de bàsquet de Vilafranca, pots escoltar l'entrevista aqui