Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aira Lázaro, del Judo Olèrdola, guanya l'or al X Campionat Internacional de Castella Lleó Infantil Copa d’Espanya

4 judoques de la catagoria Infantil del Judo Olèrdola es van desplaçar a Valladolid per a participar el passat 5 de novembre al X Campionat Internacional de Castella Lleó Infantil, Copa d’Espanya “A” que va tenir lloc al Poliesportiu Pilar Fernández Valderrama
Judoques a Valladolid
Judoques a Valladolid

dimarts 08 novembre 2016

Aquest cap de setmana 4 dels nostres judoques de la catagoria Infantil es van desplaçar a Valladolid per a participar el dia 5 de novembre al X Campionat Internacional de Castella Lleó Infantil, Copa d’Espanya “A” que va tenir lloc al Poliesportiu Pilar Fernández Valderrama de l’esmentada ciutat. Aira Lázaro (-36 kg) va assolir l’or guanyant els seus combats amb contundència. Irene Romero (-52 kg) va perdre el seu primer combat, però va accedir a la repesca guanyant-ne la resta fins a aconsseguir un merescut bronze. D’altra banda Nil Colomé i Eloi Llosas ambdos a la categoría – de 55 kg, tot i lluitar molt bé els seus combats no es van poder classificar en aquesta competició.

També dissabte dia 5, coincidint amb la competició de Valladolid, va tenir lloc a Manresa el segón entrenament federatiu amb participació del nostre Club.

Document Actions