Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Judo Olèrdola obtè 11 medalles en la 2a Copa Catalunya benjamí i aleví

Toni Torrents, Ismael Amgmar, Gerard Sellés, Beth Coca i Sandra Llosas assolien l'or

dimecres 25 octubre 2017

5 Ors, 3 Plates i 3 Bronzes per al Club Judo Olèrdola a la 2ª Copa Catalunya de Judo Benjamí i Aleví que es va celebrar ahir dissabte, dia 21, al recinte Llars Mundet de Barcelona.
En la categoria aleví, en el torn de matí, en Toni Torrents es feia amb la primera posició. A la tarda era el torn dels benjamins en el que l'Ismael Amgmar, en Gerard Sellés, la Beth Coca i la Sandra Llosas van pujar al més alt del podi penjant-se l'or. En Dídac Muñoz, en Nil Pujadas i l'Oriol Llosas van aconseguir penjar-se la plata, mentre que l'Abel Fonts, en Roger Font i en Guillem Muñoz també van pujar al podi en guanyar el bronze.