Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Judo Olèrdola participa a la Copa Catalunya i Copa d'Espanya

Bons resultats del Judo Olèrdola a les dues competicions que ha participat aquest passat cap de setmana, a La Llagosta i Benicalap
Equip del Judo Olèrdola
Equip del Judo Olèrdola

dijous 20 octubre 2016

Aquest passat dissabte dia 15 d’octubre, s’ha celebrat al Complex Esportiu Municipal “EL TURÓ”, de la Llagosta (Barcelona), la 1ª Copa Catalunya per les categories aleví i benjamí. Amb aquesta competició arrenca la temporada per al judo català i el Club de Judo Olèrdola ha estat present amb tres dels seus alumnes. A la categoria aleví Derek Romero ha començat guanyant els seus combats a la categoria de +50 kg, perdent únicament l’últim. Fantàstica la seva participació que l’ha aixecat fins al segon lloc del calaix. A la categoria benjamí Biel Pellisa (-40 kg) i Toni Torrent (-35 kg) han pujat al més alt del podi amb uns grans combats que refermen el seu progrés i gran moment esportiu.

Per altra banda també s'ha celebrat al poliesportiu de Benicalap (Valencia) la Copa de Espanya A junior Ciutat de Valencia. El Club de Judo Olèrdola ha participat amb dos dels seus competidors. Daniel Romero i Roser Iborra que s’estrenen en la categoria, han iniciat la temporada amb uns combats que posen de relleu el gran moment esportiu que travessen tant els dos judoques com el club que els ha dut fins aquest moment. Romero a la categoria de -81 kg, ha guanyat els primers combats fins arribar a la semifinal que ha perdut per acumulació de shidos. Ha aprofitat però la lluita pel bronze i ha pogut endur-se cap a Olèrdola la valuosa xapa. Iborra a -63 kg també ha començat la seva actuació guanyant per un potent ippon, però ha perdut el segon combat i tot i que ha pogut accedir a la repesca, no l’ha pogut superar.

Document Actions