Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Moja li fa una maneta a un rival directe en el primer partit de la segona volta

Golejada del Moja davant l’Anoia 5-0 i empat del Molanta a Sant Pere de Ribes 1-1 en els primers partits de la segona volta a la Tercera Catalana. El Base Olèrdola Femení es va emportar els tres punts de Santa Coloma de Cervelló
Foto @AEMoja

dimecres 24 gener 2018

L’equip de Jordi Olivella va deixar sense cap opció a l’Anoia aquest passat dissabte, en un partit que es prometia apassionant entre els olerdolencs que eren 6ns i l’equip de Vilanova del Camí 5è. Cinc punts era la distància entre els dos equips, i 5 els gols que va fer el Moja durant el partit. El primer va arribar al minut 16. Adrià Galindo era l’encarregat d’obrir el marcador. Abans de la mitja hora Arenas feina el segon i 8 minuts després Gago tancava la primera part amb el 3-0. A la represa tot igual, Brian feia el quart als 17 minuts i Roger Ollé de penal posava la cirereta amb el cinquè als 33. A 6 minuts pel final del partit arribava el debut de dos juvenils del Base Olèrdola.  Pol Monrabal i Marc Beumala, tenien uns minuts dins del partit. La jornada ho deixa tot pràcticament igual amb la victòria de tots els de dalt. El Moja és 6è a 11 punts de la promoció d’ascens.

L’altre equip olerdolenc de la categoria podia arrancar un punt al darrer moment de la seva visita al camp del Ribes. Abans del descans es van avançar els locals i amb el temps pràcticament acabat Jamal de penal feia el gol de l’empat. Un punt que de moment no serveix per sortir dels llocs de descens.Ara mateix la zona tranquil-la es troba a 2 punts.

I el Base Olèrdola Femení va poder emportar-se els tres punts de la visita al camp de Santa Coloma de Cervelló. Gemma Vasco va fer el primer per l’equip de Senén Ullate al minut 18. Amb el 0-1 es va arribar al descans i als 12 de la segona part Alba Romero feia el segon, als 32 les locals feien el 1-2, resultat que ja no es mouria. Amb els tres punts i la victoria de tots els de dalt les olerdolenques continuen a la tercera posició a 2 punts del Martorell i a 6 del líder, el Suburense.