Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Molanta canvia la cara aquest any 2019 amb 4 victòries en 4 partits

L’equip olerdolenc guanya i goleja en aquest inici d’any. Ha guanyat els 4 partits i ha fet 23 gols, gairebé 6 per partit
Wesley Dias jugador del Molanta
Wesley Dias jugador del Molanta

dimecres 06 febrer 2019

Sembla un altre equip. Les festes nadalenques li han sentat molt bé al Molanta. L’equip ha donat un gir de 180 graus. Un cop acabada la primera volta de la Lliga els homes de Salva Rojas, després de 16 partits, tenien 16 punts amb 5 partits guanyats 1 empatat i 10 perduts. Havien fet 25 gols i rebut 33. Després de les primeres 5 jornades de lliga ( la primera de la segona volta l’equip va descansar ), els molantencs sumen 12 punts de 12 possibles, han fet 23 gols i rebut 8. En 4 partits han fet pràcticament els mateixos gols que amb 16 i han guanyat un partit menys.

Aquest diumenge tenen una prova de foc davant d’un equip que fins fa poc era líder de la categoria i que tot i baixar fins la 6a posició és un clar candidat a l'ascens, el Torrellenc. Un partit on es podrà veure si el Molanta ha canviat de veritat. Dimarts vam parlar amb un dels golejadors de l’equip, el jugador brasileny Wesley Dias. Pots escoltar l’entrevista aquí.

Classificació Quarta Catalana Grup 10

Document Actions