Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornada negra pels equips olerdolencs

El Moja va caure a casa davant del Sant Joan Despí 0-1, el Molanta a Hostalets de Pierola per 2-0 i el Base Olèrdola Femení a la Guineueta per 4-3
Olga Gómez, jugadora del Base Olèrdola

dimecres 01 febrer 2017

A la Segona Catalana el Moja no va poder sumar davant de la visita al camp dels Pins del tercer classificat, el Sant Joan Despí.Els del Baix Llobregat però no van marcar el gol que li donava la victòria fins a 10 minuts per el final del partit. La propera jornada els olerdolencs buscaran puntuar al dificil camp de l’ Unificació Bellvitge. Els de l’Hospitalet són segons a la classificació. Ara el Moja ocupa 15a posició. El partit: diumenge a les 12.

Segona Catalana Grup 3

Un  gol en acabar la primera part i un altre tan sols començar van condemnar al Sant Pere Molanta al camp d’un rival directe, l'Hostalets de Pierola. A més els olerdolencs van veure com l’àrbitre del partit expulsava a dos jugadors, Hugo i Juan Pablo, i també al tècnic Bati. La propera jornada s’ha de tancar pàgina i sumar de nou a casa, Dissabte a les 5 de la tarda es rebrà la visita del Cubelles. Els del Garraf són 8ens amb 28 punts, 5 més que els molantencs.

Tercera Catalana Grup 12

I les noies de Senén Ullate visitaven el barri barceloní de la Guineueta. Una victòria les hagués tret de la darrera posició de la classificació. Les olerdolenques van tornar a caure per un marcador ajustat, 4-3. Al minut 6 les locals van marcar el primer gol del partit. Gemma Vasco abans de la mitja hora va empatar, però abans del descans van arribar dos gols més de les de casa, arribant amb 3-1 al final dels primers 45 minuts. Natàlia Urbano al minut 13 va tornar a posar l’equip dins del partit amb el segon gol del Base Olèrdola, al minut 25 la Guineueta va fer el quart. No van baixar els braços les noies del Base Olèrdola però el tercer va arribar molt just per intentar remuntar el partit: al minut 43 de la segona part Gemma Vasco feia el 4-3 que al final seria el marcador definitiu. Diumenge a les 12:15 el primer de dos partits vitals per sortir dels llocs on es troba ara l’equip. Primer amb el Femení Vilanova i la setmana que ve a Sitges davant del Suburenc.