Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’atleta argentí Rodrigo Torres i la vilafranquina Sara Loehr, ambdós de l’Associació Esportiva Rockets, guanyen el 23è Cros del Penedès

Els atletes Eduard Baquer, tercer Absolut, i Iman Beloua, segona Absoluta, tots dos de l’Esportiu Penedès, van ser els millors pel que fa als locals
Cursa Senior Masculí
Cursa Senior Masculí

dilluns 12 desembre 2016

Més de 600 corredors, vinguts d’arreu, es van donar cita al circuit de la Muntanyeta, a Moja (Olèrdola), per participar en la 23ª edició del Cros del Penedès. Un Cros perfectament organitzat que s’ha sapigut impulsar i que enguany, per conmemorar els actes del 40è aniversari del club Esportiu Penedès, entitat organitzadora, era dins del calendari català de la Federació Catalana d’Atletisme, alhora que pertanyia al calendari escolar del Consell Esportiu de l’Alt Penedès.

La competició es va desenvolupar en un entorn idílic per la pràctica del Cros i les curses, es succeien en un circuit, cent per cent encintat, que feia goig. La matinal va despertar amb una cursa Open oberta a tothom on corrien els veterans federats conjuntament. Juanma García (CA Canyelles) va ser el guanyador en Veterà i Adrià Colomer (Esportiu Penedès Trail) en l’apartat Open. En dones, Nati Rubio (Esportiu Penedès) en Veterà i Marta Hita (Runners Vendrell) en Open, n’eren les guanyadores.

Les curses federades protagonitzaven la matinal, i en la prova reina, la Sènior Absolut, va imposar-se l’atleta argentí que defensa el club AE Rockets, per devant de Jordi García, d’Atletisme Montornès i d’Eduard Baquer, de l’Esportiu Penedès. En dones, les tres primeres en arribar a meta, van ser la vilafranquina i resident a Barcelona, Sara Loehr, desprès de marxar en solitari durant dos terços del cros, seguida per la Júnior Iman Beloua i l’atleta Juvenil Aina Sos, totes dues de l’Esportiu Penedès.  En Júnior masculí el millor va ser Josep Morales i en Juvenil l’Arnau Marín, també de l’Esportiu Penedès. En Cadet masculí, el triomf va ser per Adnan Aaatek del Vall d’en Mediona i en noies per la Lamiae Benbakkar, del Runners Vendrell.

A les curses escolars, els guanyadors van ser Núria Chacon i Yasin Hafed en Infantil, Anna Rovirosa i Pau Valdepeñas en Aleví, Noa Miguel i Ireneu Uberni en Benjamí, Manuela Fabea i Camille Jordan en Promoció 2009, Marina Simon i Yassir Bouarboun en Promoció 2010 així com Núria Naoa i Ian Vàzquez en Mainada. La cursa Baldufes, de caire participatiu, amb nens i nenes de dos i tres anys, tancava una excel·lent matinal de Cros.

Document Actions