Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Primera victòria del Moja a casa, derrota del Sant Pere Molanta a Sant Pere de Ribes i també derrota del Base Olèrdola Femení a Vilanova

El Moja aconseguia la primera victòria a casa 3-2 davant l’Atl. Sant Just, el Molanta queia clarament davant la Joventut Ribetana 4-1 i també clara derrota de les noies del Base Olèrdola 5-1 davant el Vilanova Esportiu.
Ivó Luque, jugador del Moja

dilluns 03 octubre 2016

Ivó Luque va ser el protagonista del partit davant l’Atl. Sant Just amb un hat-trick. Es va avançar l’equip visitant al minut 28. Empatava Ivó abans del descans, es tornava a posar per davant els visitants al minut 12 de la represa. Amb dos gols, un al minut 18 i el tercer al 33, el golejador de la tarda feia que l’equip sumés la primera victòria a casa. El Moja amb 6 punts ara és 12è. El proper cap de setmana es desplaçarà fins a Esplugues.

Segona Catalana Grup 3 resultats, classificació i propera jornada

La tornada a casa de l'entrenador molantenc Bati no va ser bona pels interessos olerdolencs. El Molanta tot i que s’avançava al marcador amb un gol de Tremiño al minut 4, va caure clarament 4-1 davant la Joventut Ribetana. Al descans s’arribava amb 1-1 i a la segona part arribarien 3 gols més dels locals. Amb 7 punts el Molanta és 10è a la classificació. Dissabte que ve a les 5 rep al Riudebitlles.

Tercera Catalana Grup 12 resultats, classificació i propera jornada

I també derrota clara del Base Olèrdola Femení a Vilanova per 5-1. Al primer minut Estefania feia el primer gol per les olerdolenques, per amb 10 minuts les vilanovines ja li havien donat el tom al marcador. Al descans s’arribava amb 3-1 i a la segona part les del Garraf marcarien 2 gols més. Les de Xavi Cervezo són al lloc 15è amb 1 punt. Diumenge a les 12:15 reben al Suburense que tampoc ha guanyat cap partit.