Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Victòria del Molanta 3-2 davant del fins ara líder, l’Anoia

La jornada ens deixa la derrota del Moja al camp del Junior per 2-0, el Molanta que fa un bon partit i es desfà del que fins ara el líder de la Tercera Catalana, l’Anoia i a la Primera Femenina el Base Olèrdola cau estrepitosament 2-6 davant del Segull B.

dilluns 24 octubre 2016

El Moja es desplaçava aquest cap de setmana al camp del Junior. L’equip d’Alejandro Carretero buscava la segona victòria fora de casa, però no va ni poder puntuar davant l’equip vallesà. El Junior s’avançava amb un primer gol al minut 20. Amb 1-0 s’arribava al descans i a la segona part rematava amb un segon gol a 10 minuts pel final. La propera jornada el Moja torna a jugar a fora. Ho farà al camp de la Ciudad Cooperativa, equip que està dos punts per sota del Moja.

Segona Catalana Grup 3

El Molanta tenia un difícil compromís davant de l’Anoia, equip que arribava líder de la categoria i amb 6 victòries i tant sols una derrota. Els olerdolencs es van posar per davant amb un gol de Marcel al minut 25, abans del descans l’equip visitant va poder empatar el partit. A la segona part als 4 minuts el Molanta es tornava a posar per davant amb un gol de David, replicat als 25 minuts amb l’empat a dos. Christian Tosso, que sortia al camp amb minut 36, feia el tercer i definitiu gol dos minuts després. Tres punts importats pel Molanta que el fan pujar fins a la 9a posició. El proper partit de nou a casa serà davant La Múnia amb el derbi penedesenc de la jornada.

Tercera Catalana Grup 12

Partit important el que tenien les noies del Base Olèrdola davant del cuer de la classificació. Però el que només passa en aquestes categories, el Segull B va arribar reforçat amb jugadores del primer equip, i això es va notar al partit. Les olerdolenques s’avançaven amb dos gols, un de Gemma Vasco al minut 8 i el segon d’Olga al 12. Però a partir d’aquí es van veure superades per l’equip visitant amb 5 gols a la primera part que deixaven ja un clar 2-5 al descans. A la represa només un darrer gol de les visitants deixava el 2-6 definitiu. La propera jornada tornen a jugar a casa, rebent al Fontsanta-Fatjó, 7è classificat.