Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Festa de les Famílies” aquest diumenge a l’escola Circell de Moja

A més del canvi de data, la novetat és la incorporació d’una categoria d’adults en les curses de BTT que es faran pel matí

dilluns 15 abril 2013

Per quart any consecutiu, l’AMPA de l’escola Circell de Moja organitza la “Festa de les Famílies”. Els continguts principals i els propòsits no varien, però sí la data de celebració. I és que la Festa es farà el diumenge 21 d’abril, un mes abans del que era habitual, per evitar coincidir amb altres esdeveniments programats al municipi durant el mes de maig.

La voluntat de l’AMPA és la d’oferir un dia lúdic que promogui la trobada de les famílies, amb activitats diverses. L’any passat es va estrenar pel matí una cursa de BTT, que aquest any incorpora la novetat d’una categoria per adults. Després hi haurà dinar i, per acabar, un taller de cuina.

Les inscripcions per participar en la cursa tenen un preu de 2 euros. Aquest import serà ingressat a la Marató de TV3 del proper 15 de desembre. La data màxima per a la preinscripció és el proper dimecres, 17 d’abril. Diumenge 21, de dos quarts d’11 a les 11, davant de l’escola, es procedirà al lliurament dels dorsals. A partir de les 11, en un circuit habilitat a La Plana, començaran les curses. N’hi haurà per a infants de parvulari, amb bicicleta de rodetes i sense. Després es donarà la sortida a les curses en les categories de Cicle Inicial, Mitjà, Superior i, per acabar, la de familiars adults.

A un quart de tres s’ha programat el dinar, amb amanida catalana, fideuà de marisc i gelat. El preu del menú adult és d’11 euros i pels infants de 6. Les inscripcions es poden fer fins el dimecres dia 17 al Tren Verd. Per la tarda, la Festa de les Famílies de l’escola Circell oferirà pels infants un taller de cuina gratuït, en horari de 4 a 7 , que permetrà experimentar amb l’elaboració de piruletes de xocolata.

En cas de pluja, el taller de cuina es realitzaria al vestíbul de l’escola i el dinar al gimnàs.

Olèrdola, 15 d’abril de 2013

Document Actions