Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Aquest dissabte Moja acull actes a benefici de La Marató de TV3

L’AMPA de l’escola Circell organitza una matinal solidària i per la tarda els clubs de rítmica i aeròbic d’Olèrdola oferiran una exhibició, amb el suport del Grup de Joves

dilluns 10 desembre 2012

 

 

Aquest dissabte 15 de desembre l’AMPA de l’escola Circell de Moja organitza la seva sisena matinal solidària, emmarcada en La Marató de TV3. La novetat enguany és que s’amplien els incentius per participar-hi, reforçant el caràcter solidari de la iniciativa. Les dues propostes que s’incorporen a la matinal solidària són un sorteig de premis i el 1r mercat solidari. El mercat solidari posarà a la venda roba, joguines i objectes de segona mà en bon estat i a preus simbòlics. En el sorteig es podran guanyar premis, alguns d’ells molt rellevants, gràcies a la col·laboració desinteressada d’empreses del municipi.

La matinal solidària s’ha programat des de dos quarts d’onze del matí i fins dos quarts de dues del migdia, al vestíbul i davant de l’entrada de l’escola. Gràcies al compromís de famílies de l’escola, els infants podran gaudir de tallers de manualitats. També es podran tastar esmorzars casolans, degustar cafè i beure xocolata calenta. A la zona d’aparcament, davant de l’escola, s’habilitarà una zona per poder jugar a petanca. En cas de pluja, la petanca se suspendria i la resta d’activitats es traslladarien al gimnàs de l’escola.

L’any passat es van poder obtenir 831 euros i en aquesta edició no es descarta poder arribar al miler d’euros de recaptació.

El mateix dissabte, a partir de dos quarts de 6 de la tarda, els actes a benefici de La Marató de TV3 continuen a Moja amb una activitat al Local Nou. El Rítmica Olèrdola, l’Aeròbic Olèrdola i el Grup de Joves de Moja organitzen una exhibició gimnàstica que finalitzarà amb una xocolatada. El preu de l’acte és de 2 euros, més la voluntat, i els diners que es recaptin es destinaran íntegrament a La Marató de TV3.

 

Olèrdola, 10 de desembre de 2012

Document Actions