Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya solidària de recollida d’aliments a Olèrdola

Es recolliran aliments envasats des d’aquest dissabte i fins el 14 de desembre

dimarts 27 novembre 2012

 

 

L’Ajuntament d’Olèrdola organitza una campanya solidària de recollida d’aliments per a poder repartir-los entre les famílies més necessitades del municipi. Els veïns que desitgin col·laborar en la campanya ho podran fer, des d’aquest dissabte 1 de desembre i fins el divendres 14 de desembre, portant els aliments en els diferents punts de recollida establerts en els nuclis del municipi.

Es demana portar aliments envasats com ara llet, arròs, pasta, llegum, llaunes de tomàquet (fregit, triturat...), llaunes de conserva (tonyina, sardines, verdures...), galetes, oli, sopa de sobre o fruites en almívar.

A Moja els aliments es podran portar al Centre Cívic La Xarxa, dimarts i dijous dies 4, 11 i 13 de desembre, en horari de 17 a 20h. A Sant Miquel d’Olèrdola, a l’ajuntament, es podran portar els aliments de dilluns a divendres, en horari de 8 del matí a les 3 de la tarda, i els dilluns a la tarda de 4 a 6.

A Sant Pere Molanta s’ha fixat com a punt de recollida el Centre Cívic Gatzara, els dilluns i dimecres, de 17 a 20h. Als locals socials de Can Trabal i de Daltmar, es podran portar els aliments els dissabtes dies 1 i 8 de desembre. En el cas de Daltmar, de 5 a 7 de la tarda, mentre que a Can Trabal serà de 5 a 8.

 

Olèrdola, 26 de novembre de 2012

 

 

 

Document Actions