Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comença la campanya “A Olèrdola ens cordem el cinturó”

Des d’aquest mes de juny i fins acabar l’octubre els agents municipals realitzaran controls i a partir de setembre s’oferiran xerrades a les escoles

divendres 07 juny 2013

La utilització del cinturó de seguretat és obligatori per a tots els ocupants d’un vehicle, així com l’ús dels sistemes de retenció homologats pels infants. Segons el Reglament General de Circulació, no posar-se el cinturó o aquests dispositius de retenció infantil està tipificat com a sanció greu que comporta una multa de 200 euros i la pèrdua de 3 punts del carnet de conduir. Malgrat que la norma de portar el cinturó és coneguda, en municipis com Olèrdola s’ha detectat un relaxament en el seu ús i s’ha constatat que hi ha veïns que per a completar trajectes curts per dins del municipi no fan ús del cinturó de seguretat, especialment en desplaçaments a les escoles. Tenint en compte aquesta realitat i amb el títol “A Olèrdola ens cordem el cinturó” des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha organitzant una campanya de sensibilització que pretén incidir en la necessitat de complir aquesta obligació de portar el cinturó de seguretat.

La campanya ha començat aquest mes de juny i s’allargarà fins el 31 d’octubre. Entre les seves accions, inclou controls en diferents punts del municipi per part dels agents municipals així com xerrades, a partir de setembre, a les escoles Rossend Montané de Sant Pere Molanta i Circell de Moja.

Olèrdola, 7 de juny de 2013

Document Actions