Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Concert “Bach a Olèrdola” aquest dissabte a l’església de Sant Miquel

El concert va a càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Música de Vilafranca i l'entrada és gratuïta

dilluns 27 maig 2013

Aquest dissabte 1 de juny, a les 6 de la tarda, alumnes de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca oferiran el concert “Bach a Olèrdola”, a l’església de Sant Miquel. El concert és organitzat per un grup de veïns de Sant Miquel i compta amb el suport de la Societat La Lleialtat i de l’Associació de Veïns de La Plana Rodona.

L’entrada al concert és gratuïta i tal i com ja va passar l’any passat en la primera edició de “Bach a Olèrdola”, en el programa d’aquest dissabte s’inclou una variada selecció de peces que van del segle XVI fins a la música popular dels nostres dies.

Aina Calvet, Aida Girona, Maria González, Anna Jiménez i Laura León, a les flautes de bec; i Roger Olivé, a la percussió i bateria, protagonitzaran la primera i tercera part del concert. En la primera interpretaran “Ay, linda amiga”(anònim del s.XVI); “Now is the Month of Maying”, de Thomas Morley ; Laschia ch'io pianga (Ària de l'òpera Rinaldo), de Haendel i “ Fuga” de J. S. Bach. En la tercera i darrera part del concert oferiran “Cruella de Ville”, de M. Leven; “ Lemon Tree”, de Fool's Garden; i “ Puttin' on the Ritz”, de I. Berlin

Paquita Casanovas i Victoria Lázaro, als violins; Anna Ricart, a la viola; i Anna Mallofré, al violoncel han preparat Preludi de la suite de "La reina de les Fades", de H.Purcell; “ Rondó”, Rameau; “ Allegro del concert "Alla Rustica", de Vivaldi; “ Blow the Southern wind”, de Sheila Nelson; barcarola de l'òpera de "Els contes de Hoffman", de Ch. Offenbach i “ Plucky Fellow”,de F.Metaca.

Olèrdola, 27 de maig de 2013

Document Actions