Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns començaran les obres de millora del camí de Can Ferran

A causa dels treballs no es podrà circular pel camí des del 24 al 28 de febrer, de les 08.00 a les 19.00h

dimecres 19 febrer 2014

De dilluns a divendres de la setmana que ve es preveuen realitzar les obres de millora del camí de Can Ferran, una de les vies més utilitzades per accedir en vehicle a Sant Pere Molanta. Aquest camí travessa el barri de Ferran i connecta el poble amb la rotonda d’accés a la n340, ubicada davant del polígon de Sant Pere Molanta.

Des de l’entrada en funcionament de la rotonda s’ha accentuat la necessitat de millorar aquest camí de doble sentit de circulació. Per a fer-ho, una empresa contractada per l’Ajuntament d’Olèrdola procedirà a ampliar el dos vorals del camí guanyant 30 centímetres més en els dos sentits, compactant el ferm tal i com es va fer al camí municipal Rossend Montané. Joan Forns, regidor de via pública de l’Ajuntament d’Olèrdola, destaca que amb l’actuació es preveuen resoldre en bona part les dificultats que presenta ara la circulació per aquest camí.

Per tal de fer les obres de la manera més àgil possible i amb seguretat, el camí estarà tallat a la circulació durant cinc dies de la setmana que ve, des de dilluns 24 al divendres 28 de febrer, en horari de 8 del matí a les 7 de la tarda. Per accedir o sortir del nucli de Sant Pere Molanta i enllaçar amb la n340 queda com a via alternativa la carretera d’Olivella, la BV-2415.

Els treballs han estat adjudicats per un import de 4.800 euros. Després de la millora del camí de Can Ferran, l’empresa també repararà dos indrets malmesos en la via pública a Sant Pere Molanta. En un cas s’arranjarà un sot situat al carrer Sant Roc, prop del local de la Societat. L’altra actuació serà reparar el sot que hi ha al final del carrer Sant Pere, en la cruïlla amb el carrer Font-tallada.

Olèrdola. 19 de febrer de 2014

Document Actions